PP Nuevas Generaciones

BENVINGUTS A
NOVES
GENERACIONSEn nom de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, vull donar-te la benvinguda a la nostra pàgina web, portal on podràs trobar tota la informació de qui som i quines són les nostres activitats.

Aprofit l'ocasió per animar-te a que t'uneixis a aquest gran projecte que formem més de 1800 joves en la nostra Comunitat. Noves Generacions, com a organització política juvenil més nombrosa de les Illes Balears, té com a únic objectiu el fer sentir la veu dels joves i les seves necessitats davant les diferents institucions del nostre País.

Som conscients de la difícil situació per la qual travessa Balears, i Espanya en el seu conjunt, i som molt conscients també, que els més joves som un dels col•lectius més perjudicats per aquesta. Però vull fer-te arribar un missatge d'esperança, sabem que no serà fàcil, i també sabem que no es resoldrà d'un dia per l'altre. Vull que sàpigues que Noves Generacions i els diferents governs del Partit Popular fan i faran tots els esforços necessaris per sortir de la difícil situació en què ens trobem i per aconseguir donar a la generació més formada de la història les oportunitats que es mereix.

Tota la Junta Regional de Noves Generacions està permanentment a la teva disposició, no dubtis en fer qualsevol consulta o suggeriment a través d'aquesta web o d'apropar-te qualsevol de les nostres seus, en cadascuna de les quatre illes.

Rep una cordial salutació.

Andrés Ferrer Vadell

President de Noves Generacions de les Illes Balears

T'animem
a que participis!


Último video

 

23/09/14 Politica Educativa

#PROU! Joves contra una vaga política

Facebook Twiter Youtube

Els que tinguin entre 16 i 29 anys, poden afiliar-se a través de Noves Generacions. No s'assolirà la plenitud de drets fins als 18 [...]