PP Nuevas Generaciones

Actualitat

07/08/17 XI Congrés Regional

Convocat l’XI Congrés de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears ha convocat, a través de la seva Junta Directiva Regional, la celebració del seu XI Congrés Regional, que es durà a terme el pròxim 23 de setembre a Palma.

Aquest congrés ha d’elegir el nou president i secretari general, càrrecs ostentats durant els últims anys per Andrés Ferrer i Pedro Álvarez respectivament.

La junta directiva ha aprovat el Reglament del Congrés que, entre altres coses, estableix un mínim de 60 avals vàlids per poder optar a la presidència de NNGG i determina com se celebrarà la jornada.

Els afiliats de NNGG Balears podran implicar-se en el debat i aprovació de les ponències d`estatuts i política; aprovar o censurar l`informe de gestió de l`executiva sortint; i participar de manera activa en l`elecció del futur líder de la formació juvenil.

El secretari general, Pedro Álvarez, ha afirmat que per l`executiva sortint "acaba una etapa carregada d`il·lusió i projectes, en la qual hem comès nombrosos encerts i errors i que ha suposat un repte apassionant carregat de vocació i aprenentatge". Així mateix ha afegit que "el projecte que es configuri a partir del 23 de setembre ha de comptar amb tots per aconseguir recuperar la il·lusió dels joves illencs i tornar el PP al Consolat de la Mar".

Poc abans de concloure la Junta Directiva el secretari general ha agraït la implicació de tots els militants de l`organització i ha fet una crida a la participació activa en l’XI Congrés, "amb la mirada fixa en el joc net, el debat sa i l’impuls de propostes valentes i d`interès general, que reivindiquin NNGG com la principal organització juvenil de les Balears".

NNGG ha aprovat la proposta del Comitè Organitzador del Congrés (COC), integrat per Sergio Rodríguez (Palma), president; Carmen Cañellas (Marratxí), secretària; i Joan Carrasco (Ciutadella), Daniel Marí (Santa Eulària des Riu) i Miguel González (Inca), com a vocals.

També s`han aprovat les dues propostes de ponències. La ponència política `Joves, endavant`, que serà impulsada per Tania Marí (Sant Joan de Labritja), juntament amb Cati Porsell (Andratx) i José Manuel Caro (Palma). I la ponència d`Estatuts, redactada i coordinada per Toni Ferragut (Biniali), Xim Todo (Maó) i Lourdes Roca (Palma).

De l`XI Congrés de NNGG Balears haurà de sortir una organització enfortida i renovada per continuar treballant per la participació activa dels joves en la política i en la defensa dels interessos de la societat, que requereix un canvi de rumb urgent en l`acció de govern duta a terme des de les principals institucions de Balears.


Último video

 

23/09/14 Politica Educativa

#PROU! Joves contra una vaga política

Facebook Twiter Youtube

Els que tinguin entre 16 i 29 anys, poden afiliar-se a través de Noves Generacions. No s'assolirà la plenitud de drets fins als 18 [...]