PP Nuevas Generaciones

CONEIX-NOS
UN POC MÉS

QUI SOM?

    Noves Generacions és la formació juvenil del Partit Popular. A Balears compta amb més d'1.800 afiliats, sent la principal organització política enfocada al jovent de la nostra Comunitat. La seva forta implantació territorial es demostra en les més de 30 juntes locals i en l'existència de juntes insulars a Mallorca, Menorca i Eivissa.

    Som joves del nostre temps, compromesos amb els valors de la llibertat, la igualtat i la democràcia que es defineixen al nostre Ideari Jove. Apostem per una societat participativa i implicada en la millora i el canvi social, i per una joventut responsable i dinàmica, conscient dels seus reptes i segura de les seves possibilitats. Per això pretenem servir de nexe entre les institucions i els ciutadans, en un esforç de mútua comprensió i recolzo en temps complicats.

    Al seu X Congrés Regional, Noves Generacions va apostar per Andrés Ferrer i el seu equip per liderar el projecte de la nostra organització en els propers anys, amb un aclaparador recolzament del 99%. També es van definir les línies ideològiques, d'acció i de funcionament intern mitjançant l'aprovació per unanimitat de les ponències d'Estatuts, Acció Política i Joves del Segle XXI, centrades en la plasmació de les preocupacions i inquietuds dels ciutadans més joves de les Illes.

    Avui, aquest projecte és un repte col•lectiu que exigeix d'esforç, dedicació i vocació pública. Un repte configurat des dels valors, impulsat per joves de les Illes i destinat a tota la societat. Un repte al que res ni ningú és aliè. En definitiva, un repte de tots. Suma't!

Què fem?

Actes, celebracions, debats i formació


Último video

 

23/09/14 Politica Educativa

#PROU! Joves contra una vaga política

Facebook Twiter Youtube

Els que tinguin entre 16 i 29 anys, poden afiliar-se a través de Noves Generacions. No s'assolirà la plenitud de drets fins als 18 [...]